Skovby #126 jatkettava ruokapöytä

1 605,00 2 000,00 
Katso alennusprosenttisi

Alin hinta 30 päivän aikana: 1 605,00 

Skovbyn valmismassa #126 jatkettavassa ruokapöydässä on herätetty eloon perinteinen hollantilainen jatkomekanismi. Järjestelmä keksittiin Alankomaissa jo 15. vuosisadalla.
#126 pöytä on todella helppo ja yksinkertainen jatkettava. Kaksi sisäänrakennettua jatko-osaa ovat aina ulottuvillasi ja voit liu’uttaa ne sujuvasti ulos pöydän molemmista päistä. Näin ruokapöydän äärelle mahtuu hyvin aina 6-10 henkilöä tarpeen mukaan. Pöytä on myös yhtä helppo palauttaa takaisin pienempään kokoonsa. Nostat vain pöydän kantta ja työnnät jatkopalat takaisin paikoilleen.
Perinteinen pöytä on kuitenkin tuotu nykyaikaan. Jalat ovat tuotu kulmista hieman kohti keskustaa. Tämä antaa pöydälle raikkaan ja nykyaikaisen ilmeen lisäksi myös joustavuutta istumajärjestykseen.

Pöytää on saatavilla useissa eri väreissä. Sen mitat ovat pienimmillään 175 x 95 cm. Isoimmillaan pöytä on 275 x 95 cm. Korkeus 74 cm.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Lisätiedot

Valmistaja

Skovby

Toimitusaika arvio

Varastostamme 1-2 arkipäivää, tilaustuotteena noin 6-8 viikkoa.

Mitat

Pituus 175 – 275 cm, leveys 95 cm, korkeus 74 cm.

Värit

Tammi, lakattu, Tammi, öljytty, Tammi, valkoöljytty, Valkoinen laminaatti kansi, valkoöljytty runko, Musta nanolaminaatti kansi, valkoöljytty runko, Savutammi, lakattu, Musta tammi, Pähkinä, lakattu, Musta nanolaminaatti kansi, pähkinä runko