Skovby #11 jatkettava ruokapöytä

2 190,00 2 690,00 
Katso alennusprosenttisi

Alin hinta 30 päivän aikana: 1 752,00 

Tanskalaisen Skovbyn valmistama #11 jatkettava ruokapöytä. Skovbyn #11 ruokapöydästä uniikin tekee sen jatkomekanismi. Pöytään on piilotettu kaksi jatkopalaa, jotka on helppo kääntää esiin. Tämä kätevä mekanismi muuntaa pöydän nopeasti jopa 12 hengelle.  Pöytälevy on suorakulmainen terävällä profiililla. Viistojalat tukevalla rungolla takaavat pöydän vakauden myös jatkettuna. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät Skovby #11 pöydästä tyylikkään ja käytännöllisen kokonaisuuden.

Skovbyn #11 pöydän runko on valmistettu massiivitammesta, joka takaa kestävyyden ja pitkän kyttöiän. Pöydän kanteen on valittavissa viilupinta, valkoinen laminaatti tai musta nanolaminaatti. Tammiviilu kannessa on valkoöljytty viimeistely. Laminaattipinnat tarjoavat käytännöllisyyttä sen helpon puhtaanapidon ansiosta. Kannet pääset yhdistämään valkoöljyttyihin massiivirunkoihin.

Skovbyn #11 pöytä tarjoaa korkealaatuista tyyliä ja toimivuutta. Pöydän mitat pienimmillään ovat 183 cm x 100 cm, korkeus 74 cm. Suurimmilleen avattuna pöytän mitat ovat 275 x 100 x 74 cm. Alta löydät pöydän mekanismia havainnoivan videon.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Lisätiedot

Valmistaja

Skovby

Toimitusaika arvio

Varastostamme 1-2 arkipäivää, tilaustuotteena noin 6-8 viikkoa.

Materiaalit

Öljytty tammiviilu, valkoinen lamninaatti, musta nanolaminaatti. Aina valkoöljytty massiivitammi runko.

Väri vaihtoehdot

Öljytty tammiviilu, Valkoinen laminaatti, Musta nanolaminaatti