Meistä

Porin Kalustetalo

Porin Kalustetalo Oy sijaitsee Porin keskustassa, katse-etäisyydellä kauppatorilta – samoissa 1200 neliömetrin tiloissa, joissa se toiminut aivan alusta saakka.

Yritys perustettiin vuonna 1981 tarjoamaan asiakkailleen laadukkaimpia ja kiinnostavimpia koti- ja ulkomaisia design-tuotteita kodin jokaiseen tilaan. Olemme erikoistuneet kalusteisiin, joilla on tarina – jotka kulkevat sukupolvelta toiselle. Jo 43 vuoden ajan tämä konsepti on palvellut asiakkaitamme, joita on kolmen sukupolven aikana kertynyt jo kymmeniätuhansia.

Tarjoamme laajan tuotevalikoimamme lisäksi myös täyden sisustuspalvelun sekä kuluttajille että yrityksille, ja varastostamme voi tilata satoja ajattomia tuotteita parin päivän toimitusajalla. Yhteistyökumppaniemme kanssa toimimme maanlaajuisesti myös kuljetus-, kokoamis- sekä sisustuspalveluiden tarjoajana.

Nyt kolmannen sukupolven lähdettyä mukaan toimintaamme olemme laajentaneet tarjontamme myös verkkoon. Tarjoamme asiakkaillemme yhden Suomen suurimmista verkkokaupoista, jonka valikoima perustuu tähän vankkumattomaan perusajatukseen: Tarjota asiakkaillemme parhaat tuotteet ja palvelu kohtuuhintaan.

Pitkä kokemuksemme sekä laadukkaat tuotteemme ovat pohjana asiantuntevalle ja asiakkaan tarpeesta lähtevälle palvelulle.

Tervetuloa ostoksille sekä verkkokauppaamme että myymäläämme, jossa voit henkilökohtaisesti tutustua tuotteisiin, joiden hankkiminen verkon kautta voi olla vaikeaa.

Porin Kalustetalo Oy
-Kalusteita, joilla on oikea tarina-

p. 02 633 3150
info@porinkalustetalo.fi
Gallen-Kallelankatu 20
28100 PORI

Avoinna Ma-pe 10-18, la 10-15.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/porinkalustetalo
sekä Instagramista: https://www.instagram.com/Porin_kalustetalo/