Meistä

Porin Kalustetalo

Porin Kalustetalo Oy sijaitsee Porin keskustassa, katse-etäisyydellä kauppatorilta. Tässä samassa 1200 neliömetrin tilassa yritys on sijainnut jo 40 vuoden ajan. Yritys perustettiin vuonna 1981 tarjoamaan asiakkailleen laadukkaimpia koti- ja ulkomaisia design-tuotteita. Tämä konsepti on toiminut vuosia ja jo 41 vuoden ajan olemme palvelleet asiakkaitamme, joita on kolmen sukupolven ajalta kymmeniätuhansia.

Tarjoamme laajan tuotevalikoimamme lisäksi myös täyden sisustuspalvelun sitä tarvitseville. Toimimme maanlaajuisesti yhteistyökumppaniemme kanssa niin kuljetus-, kasaus- kuin sisustuspalveluiden tarjoajana. Nyt kolmannen sukupolven liityttyä mukaan toimintaamme laajennamme tarjontamme verkkokaupan saralle. Tarjoamme sinulle yhden Suomen suurimmista verkkokaupoista, jonka valikoima perustuu tähän vankkumattomaan perusajatukseemme; tarjota asiakkaillemme parhaat tuotteet ja palvelun kohtuuhinnalla. Pitkä 41 vuoden kokemuksemme sekä laadukkaat tuotteemme ovat pohjana asiantuntevalle ja sinun tarpeestasi lähtevälle ratkaisulle.

Olet tervetullut ostoksille sekä verkkokauppaamme että myymäläämme, jossa voimme palvella sinua henkilökohtaisesti niiden tuotteiden osalta, joiden hankkiminen verkon kautta voi olla vaikeaa.

Porin Kalustetalo Oy
-Kalusteita, joilla on oikea tarina-

p. 02 633 3150
info@porinkalustetalo.fi
Gallen-Kallelankatu 20
28100 PORI

Avoinna Ma-pe 10-18,

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/porinkalustetalo
sekä Instagramista: https://www.instagram.com/Porin_kalustetalo/