Toimitusehdot

PORIN KALUSTETALO OY

Tilaus- ja toimitusehdot

 

Käytettäessä Porin Kalustetalo Oy:n ylläpitämää palvelua käyttäjä sitoutuu näiden tilaus- ja toimitusehtojen noudattamiseen. Ehtoja sovelletaan kaikkiin verkkokauppatilauksiin, sekä sähköpostitilauksiin, puhelintilauksiin ja muihin vastaaviin muutoin kuin myymälässä tehtyihin asiakastilauksiin

Palvelun käyttöoikeutettuja ovat Suomessa asuvat yksityishenkilöt sekä Suomessa rekisteröidyt yritykset. Kuluttajansuojalain mukainen palautusoikeus ei koske palvelua käyttäviä yrityksiä.

Rekisteröityminen

Käyttäjä saa itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan, joiden salassapidosta ja käytöstä hän on vastuussa.

 

Rekisteriseloste
Henkilötietolain ( 523/1999) 10 § ja 24 § mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä
Porin Kalustetalo Oy
Gallen-Kallelankatu 20
28100 Pori

Y-tunnus: 0413584-2

Rekisteriasioita hoitava henkilö
Toimitusjohtaja Antti Lamminen
e-mail: antti.lamminen@porinkalustetalo.fi

Henkilötietorekisterin käyttötarkoitus
Porin Kalustetalo Oy:n asiakasrekisterin ylläpito sekä asiakastilausten käsittely, tallentaminen ja ylläpito.

Rekisterin sisältö
Asiakkaan yhteystiedot ja tilaamisen mahdollistavat tiedot: asiakkaan nimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, sähköpostiosoite, sekä mahdolliset tiedot suoramainonnan vastaanottamisesta. Rekisteröityneiden asiakkaiden käyttäjä- ja salasanat.

Tietojen luovutus
Porin Kalustetalo Oy ei luovuta tietoja kolmansille osapuolille.

Rekisterin suojaus
Porin Kalustetalo Oy:n asiakasrekisterin käyttöön ovat oikeutetut vain ne henkilöt yrityksen sisällä, joiden työtehtävien suorittamiseksi rekisterin käsittely on tarpeellista. Kaikkia rekisterin käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.

 

TILAAMINEN

Voit tilata tuotteita rekisteröidyttyäsi verkkokaupan asiakkaaksi tai halutessasi myös ilman rekisteröitymistä. Rekisteröityessäsi tai tilauksen yhteydessä, sinun tulee antaa sähköpostiosoite sekä kaikki muut vaadittavat yhteystietosi. Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ne kassalla.

Sitova tilaus syntyy kun tilaaja saa tilauksestaan tilausvahvistuksen sähköpostiinsa. Tilausvahvistuksesta ilmenee tilattujen tuotteiden hinta, arvioitu toimitusaika ja saatavuus. Porin Kalustetalo Oy pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

MAKSUTAVAT
Voit valita sinulle sopivan maksutavan alla olevista vaihtoehdoista.

Porin Kalustetalo – Lasku
Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös jakaa ostoksesi pienempiin osiin laskun saatuasi. Sinun on maksettava vähintään laskulla ilmoitettu vähimmäismäärä eräpäivään mennessä. Myöhästyneestä maksusuorituksesta peritään viiden euron muistutuslasku. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jonka yhteydessä voidaan tarkistaa osoite- ja luottotietosi. Luoton myöntäjänä toimii Avarda. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon. Kampanjaehtoja, kuten luoton perustamismaksua, korotonta ja kulutonta maksuaikaa tai muuta kampanjaan liittyvää erityistä ehtoa sovelletaan, kun Luotonsaaja on oston yhteydessä valinnut maksaa kampanjaehtojen mukaisesti. Kampanjaehtoja sovelletaan ainoastaan kyseess ä olevaan ostoon. Tarkemmat kampanjaehdot esitetään ostoksen teon yhteydessä. Luottoehdot ja vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot.

Porin Kalustetalo – Tili
Voit myös jakaa ostoksesi pienempiin osiin pidemmälle maksuajalle. Saat kuukausittain tilinhoitoilmoituksen, jossa on kerrottu vaadittu vähimmäiserä. Voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko avoinna olevan saldon kerralla pois ilman lisäkuluja. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jonka yhteydessä voidaan tarkistaa osoite- ja luottotietosi. Luoton myöntäjänä toimii Avarda. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon. Kampanjaehtoja, kuten luoton perustamismaksua, korotonta ja kulutonta maksuaikaa tai muuta kampanjaan liittyvää erityistä ehtoa sovelletaan, kun Luotonsaaja on oston yhteydessä valinnut maksaa kampanjaehtojen mukaisesti. Kampanjaehtoja sovelletaan ainoastaan kyseessä olevaan ostoon. Tarkemmat kampanjaehdot esitetään ostoksen teon yhteydessä. Luottoehdot ja vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot.

VERKKOMAKSU
Verkkomaksu on mahdollista OP:n, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Säästöpankin, S-pankin, POP-pankin ja Oma Säästöpankin asiakkaille. Maksaminen tapahtuu pankin sivuilla ja onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti verkkokauppaamme.

 

KORTTIMAKSU
Korttimaksu on mahdollista Visa, Visa Electron, Maestro sekä MasterCard -korteilla. Korttimaksun yhteydessä sinut ohjataan Netsin maksupalveluun, missä maksun voi suorittaa turvallisesti. Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti verkkokauppaamme.

MOBILEPAY
Mobilepay on korttimaksuun perustuva maksu, jossa maksu viimeistellään Mobilepay-sovelluksessa. Valitsemalla Mobilepayn, sinut ohjataan Netsin maksukorttipalveluun, missä maksun voi suorittaa turvallisesti. Netsin maksukorttipalvelussa annat puhelinnumerosi, avaat Mobilepay-sovelluksen matkapuhelimeltasi, jossa voit hyväksyä ja viimeistellä maksun. Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti verkkokauppaamme. Maksunsaajana näkyy Avarda, joka huolehtii verkkokauppamme maksunvälityksestä.

 

Yrityslasku

Maksuaikaa 30 päivää. Lasku lähetetään sähköpostitse. Käsittelymaksu 6,95 €.

Kysymyksiä maksamiseen liittyvissä asioissa?

Luotonmyöntäjä Avarda auttaa sinua kaikissa ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa

www.avarda.com/fi

 

TOIMITUKSET

Tilaukset pyritään toimittamaan mahdollisimman nopeasti tilaajalle. Tilaustuotteissa arvioitu toimituspäivä ilmoitetaan tilausvahvistuksessa. Toimitustapoina käytämme Postia, Matkahuoltoa sekä suurempien toimitusten yhteydessä Schenker tai muuta parhaiten toimittamiseen soveltuvaa vaihtoehtoa. Tilausvahvistuksesta ilmenee toimitustapa, jonka voi myös valita tilauksen yhteydessä annetuista vaihtoehdoista. Noutaminen myymälästä on aina veloitukseton. Toimitukset alkaen 100€ ovat veloituksettomia Manner-Suomen alueella. Alle 100€ tilauksiin lisätään kahdeksan euron toimitusmaksu. Kahdentoista euron lisämaksulla saat tuotteet kotiovellesi. Mahdolliset lisäpalvelujen kuljetuskustannukset ilmenevät tilausvahvistuksesta. Varastotuotteet toimitetaan pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä valittua kuljetusmuotoa käyttäen. Näin toimitusajaksi muodostuu tilausta seuraava arkipäivä lisättynä kuljetuksen vaatimalla ajalla. Kun kyseessä on kooltaan tai painoltaan tuote, jonka kuljetuksessa on käytettävä kuljetus liikettä, jonka toiminta perustuu sekä runko- että paikallisjakoliikenteeseen, on toimitusaika riippuvainen sekä paikkakunnasta että liikenne aikatauluista. Kun valitaan kotiinkuljetus, tuotteet toimitetaan annettuun osoitteeseen. Jos tarvitset tuotteelle sisään kannon ota yhteys myymäläämme. Pakkausjätteiden sekä mahdollisten kuljetuslavojen hävittäminen ja niistä aiheutuvista kuluista vastaa tilaaja, ellei muuta sovita. Porin Kalustetalo Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai tästä aiheutuvista välillisistä haitoista tai kustannuksista. Palveluntarjoaja vastaa tuotteen häviämisestä tai rikkoutumisesta kuljetuksen aikana.

 

TUOTTEIDEN PALAUTTAMINEN

Porin Kalustetalo Oy:n henkilöasiakkailla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee kaikkia tuotteitamme, lukuun ottamatta erikoistilaustuotteita. Palauttaminen on täysin maksutonta. Palauttamisesta tulee aina ilmoittaa ensin Porin Kalustetaloon, info@porinkalustetalo.fi. Noutamatta jätetyistä tuotteita peritään siihen kohdistuneet rahtikustannukset.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäisessä pakkauksessa, sekä siinä kunnossa kun se on vastaanotettu. Palautettavan tuotteen tulee sisältää kaikki osat, käyttö- sekä hoito-ohjeet.

Tuotteella, joka on valmistettu asiakkaan erikoistoivomusten tai –mittojen mukaan taikka muulla tavoin poikkeaa normaalituotteesta asiakkaan toivomuksen mukaisesti, ei ole palautusoikeutta (erikoistilaustuotteet). Esimerkiksi sohva, nojatuoli tai muu verhoiltu tuote, johon on valittu verhoilumateriaali tai väri tilaajan toimesta.

Hygieniatuotteet, (esim. tyynyt, peitteet, patjat, patjasuojat, lakanat, tyynyliinat sekä pyyhkeet ja muu vastaavan kaltaiset tuotteet) tulee palauttaa avaamattomissa alkuperäispakkauksissa.

Palautushyvitys tuotteesta, joka on koottu vastaanottajalle tai vastaanottajan toimesta taikka asennettu kiinteästi paikoilleen, (esim. pöytään, tuoliin tai jakkaraan on ruuvattu jalat paikoilleen siten että kiinnittämisestä on jäänyt jäljet kannen tai istuimen alapintaan tai mikä tahansa havaittava kokoamisesta tai kiinnittämisestä aiheutunut muutos), on 50 % tuotteen ostohinnasta.

Ota aina yhteyttä Porin Kalustetaloon ennen palautusta. Emme lunasta palautuksia, joita ei ole ennalta sovittu. Postista, Postnordista tai Matkahuollosta noutamatta jätetyistä toimituksista perimme niihin kohdistuneet rahtikustannukset.

 

KULJETUKSESSA TAI LÄHETYKSESSÄ VAURIOITUNUT TUOTE TAIKKA TUOTTEEN MUU VIRHE

Tarkasta aina tuote ennen sen vastaanottamista. Jos havaitset tuotteen vahingoittuneen tee siitä ilmoitus kuljettajalle tai luovuttavalle virkailijalle. Tee vaurioituneesta tuotteesta heti vahinkoilmoitus. Jos toimitus tapahtuu suoraan kotiisi tee merkintä rahtikirjaan ja pyydä kuljettaja kuittaamaan se.  Jos toimitus on tapahtunut siten, että välitöntä reklamaatiota ei voi antaa, toimi seuraavasti: Ota vaurioituneesta paketista sekä tuotteesta valokuva ja lähetä kuvat sekä tiedot lähetyksestä asiakaspalveluumme info@porinkalustetalo.fi.  Teemme puolestasi kuljetusreklamaation. Lähetämme sinulle uuden tuotteen mahdollisimman nopeasti rikkoutuneen tilalle.

 

MAKSUN PALAUTTAMINEN

Porin Kalustetalo Oy palauttaa asiakkaan maksaman kauppahinnan tai näiden tilausehtojen mukaisen kauppahinnan osan viipymättä, kun tuotteet on palautettu tai annettu rahdinkuljettajalle palautettavaksi.

Siinä tapauksessa, että asiakas on tilannut useamman tuotteen ja palauttaa vain osan: Lasketaan asiakkaalle jääneiden tuotteiden arvo. Todetaan mihin ”alennusportaaseen” näiden tuotteiden arvo oikeuttaa. Asiakkaalle palautetaan se summa, joka tämän jälkeen palautettaviin tuotteisiin kohdistuu. Eli alkuperäisen tilauksen summa, sekä asiakkaalle nyt jäävien tuotteiden erotusta vastaava summa. Asiakas on tilannut useamman tuotteen ja palauttaa ne kaikki: Maksu palautetaan kokonaan.

Koottujen ja asennettujen tuotteiden palautushyvitys on edellä mainituin tavoin 50 % ostohinnasta.

 

HINNAT

Kaikki tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Tuote myydään sille verkkokauppasivuilla ilmoitetulla hinnalla.

Porin Kalustetalo Oy pidättää itsellään oikeuden olla myymättä tuotetta ilmoitetulla hinnalla jos hintaan kohdistuu tekninen virhe tai tuotteen hankintahinta on muuttunut. Kuvatussa virheellisen hinnan tilanteessa Porin Kalustetalo Oy on aina yhteydessä tilauksen tekijään ennen tilauksen uudelleen käsittelyä, ja tilauksen peruuttaminen on mahdollista.

 

MUUTOKSET JA RIITATILANTEET

Porin Kalustetalo Oy pidättää itsellään oikeuden muuttaa mitä tahansa tilaus- tai toimitusehtoa siitä palvelun välityksellä ilmoittamalla.

Mahdolliset riita-asiat, joita ei saada ratkaistua osapuolten välillä käydyissä sovintoneuvotteluissa, ratkaistaan Satakunnan käräjäoikeudessa. Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa riita kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi.