Normann Copenhagen Crooked kynttilänjalka, yhdelle kynttilälle, lämmin harmaa

190,00 
Katso alennusprosenttisi

Alin hinta 30 päivän aikana: 190,00 

Normann Copenhagenin ainutlaatuinen Crooked kynttilänjalka yhdistää veistoksellisuuden ja persoonallisuuden yhdeksi kauniiksi esineeksi. Tanskalainen design- ja lifestyle-persoona Uffe Buchard on suunnitellut tämän näyttävän kynttilänjalan, joka tuo sisustukseen ripauksen taidetta ja arkkitehtuuria.

Crooked on saatavilla kahdessa koossa, joista toinen pitää yhden kynttilän ja toinen kaksi kynttilää. Tämä luo joustavuutta erilaisiin tiloihin ja tunnelmiin. Kynttilänjalka on valmistettu maalatusta alumiinista ja saatavilla kolmessa tyylikkäässä värissä: harmaa, lämpimän harmaa ja suunnittelijan henkilökohtainen suosikki, keltainen.

Erityisenä versiona on saatavilla myös pronssipäällysteisestä messingistä valmistettu Crooked, joka tuo lisää ylellisyyttä ja historiallista charmia. Kynttilänjalan uniikki muotoilu on saanut inspiraationsa taiteen ja muotoilun maailmasta, ja se ilmentää suunnittelijan ihailua “vinksallaan” olevia hahmoja kohtaan.

Crooked kynttilänjalka ei ole pelkästään käytännöllinen, vaan se toimii myös taiteellisena elementtinä sisustuksessa. Se on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat tuoda kotiinsa ripauksen tanskalaisen designin henkeä.

Lisää kotiisi Crooked kynttilänjalka ja nauti sen veistoksellisesta kauneudesta ja ainutlaatuisesta muotoilusta.

Tilaustuote (ei varastossa)

Lisätiedot

Valmistaja

Normann Copenhagen

Suunnittelija

Uffe Buchard

Väri

Lämmin harmaa

Toimitusaika arvio

Varastostamme 1-2 arkipäivää, tilaustuotteena noin 1-2 viikkoa.

Mitat ja paino

Korkeus: 12,8 cm
Leveys: 22,5 cm
Syvyys: 13,7 cm

Paino: 1,42 kg

Materiaalit

Maalattu alumiini

Hoito-ohjeet

Käytä astianpesuainetta, pyyhi pehmeällä liinalla tai sienellä. Kuivaa huolellisesti astiapyyhkeellä. Huomioithan, että terävät esineet voivat jättää jälkiä. Vahinkojen välttämiseksi liekki on sammutettava ennen kuin kynttilä palaa loppuun, jotta kynttilävaha ei sula kynttilänjalkaan.