Louis Poulsen YUH lattiavalaisin

790,00 935,00 
Katso alennusprosenttisi

Alin hinta 30 päivän aikana: 790,00 

GamFratesin suunnittelema, Louis Poulsenin valmistama YUH-lattiavalaisin. Varjostin ja jalusta on valmistettu painevaletusta alumiinista ja varsi puristetusta messingistä. Valaisimessa on LED-valo himmentimellä.

Valaisimen yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on sen persoonallisuus. Valaisin on joustava ja vie vain vähän tilaa. Se pyörii, nousee ja laskee, valaisee, sekä luo tunnelmaa halutulle alueelle. Valaisin on luotu käyttäjän ympärille.

”Suurin haasteemme oli suunnitella valaisin niin, että sitä voisi liikuttaa useaan suuntaan. Työstimme akselilla kolmea erilaista liiketyyppiä: kallistusta, pyörimistä, sekä liikettä ylös ja alas. Tämä teki siitä erittäin monimutkaisen. Se oli valtava haaste, mutta Louis Poulsenilla on upea insinööritiimi, jonka kanssa meillä oli erittäin hyvä yhteistyösuhde”, Enrico Fratesi kertoo.

Valaisin tuottaa suoraan alaspäin suuntautuvaa häikäisemätöntä valoa. Varjostimen kulmaa voi säätää valonjaon optimoimiseksi, ja sen yläosan ohut aukko tuottaa pehmeää, ylöspäin suuntautuvaa valoa.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Lisätiedot

Valmistaja

Louis Poulsen

Suunnittelija

GamFratesi

Toimitusaika arvio

Varastosta 1-2 arkipäivää, tilaustuotteena noin 1-2 viikkoa.

Väri

Musta/messinki, marmorijalusta, Valkoinen/messinki, marmorijalusta, Musta, Valkoinen

Valonlähde

10W LED 2700K
(Johdon pituus 2,5 m)

Saatat myös pitää...