Stokke Tripp Trapp Harness2 valjaat

49,00 
Katso alennusprosenttisi

Alin hinta 30 päivän aikana: 49,00 

Stokke® Harness² – Viiden Pisteen Turvavaljaat

Stokke® Harness² tuo turvallisuuden ja mukavuuden yhteen, tarjoten helppokäyttöiset viiden pisteen turvavaljaat Tripp Trapp®-tuoliisi. Ne on suunniteltu yksinomaan uusimman Tripp Trapp® Baby Set²:n kanssa, joka julkaistiin huhtikuussa 2024, ja ne tarjoavat vaivattoman kiinnityksen sekä nopean vapautuksen. Vanhempiin baby setteihin löydät valjaat täältä

Keskeiset Ominaisuudet:

Helppo Kiinnitys & Nopea Vapautus: Kahdella klikkauksella lukittuvat ja pikalukitusnapilla avautuvat.
Laadukas Materiaali: Mukavat, 100% polypropeenista valmistetut säädettävät hihnat.
Helppo Puhdistaa: Pestävät hihnat ja lukko.
Säädettävyys: Vyötärö 46-71 cm, olkahihnat 29-51 cm.Ikäsuositus: 6–36 kuukautta.
Vesipestävät 40 asteessa.

Stokke® Harness² -valjaat takaavat lapsesi turvallisuuden ja mukavuuden, kun taas helppo puhdistettavuus ja säädettävyys varmistavat käytön vaivattomuuden vanhemmille.

Heti varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Stokke® Harness² – Viiden Pisteen Turvavaljaat Tripp Trapp®-tuoliin

Turvallisuus ja mukavuus kohtaavat Stokke® Harness²:ssa, innovatiivisessa viiden pisteen turvavaljaassa, joka on suunniteltu erityisesti legendaariseen Tripp Trapp®-tuoliin. Nämä valjaat eivät ainoastaan tarjoa ylimääräistä turvaa kasvavalle lapsellesi, vaan myös ylivertaisen mukavuuden ja helpon käytettävyyden ansiosta ne tekevät jokaisesta ateriasta ja yhdessäolohetkestä huolettomampaa.

Ominaisuudet:

Helppokäyttöisyys: Kahdella klikkauksella kiinnittyvät valjaat ja sekunnin murto-osassa vapauttava pikalukitusnappi tekevät käytöstä vaivatonta.
Mukavuus ja Laatu: Valjaat on valmistettu 100% polypropeenista, tarjoten laadukkaan tuntuman ja mukavuuden.
Puhdistuksen Helppous: Säädettävät hihnat ja lukko ovat helposti pestävissä, mikä takaa valjaiden pysymisen puhtaana ja hygieenisenä.
Säätömahdollisuudet: Vyötärön säätö 46-71 cm ja olkahihnojen säätö 29-51 cm takaavat täydellisen istuvuuden kasvavalle lapselle.
Vesipestävät 40 asteessa.
Yhteensopivuus: Stokke® Harness² on yhteensopiva vain huhtikuussa 2024 julkaistun Tripp Trapp® Baby Set²:n kanssa. Ei yhteensopiva aiemmin ostettujen Tripp Trapp® Baby Setien kanssa.

Tuotetiedot:

Paino: 0.135 kg
Ikäsuositus: 6–36 kuukautta
Yhteensopivuus: Sopii käytettäväksi vain huhtikuussa 2024 myynnissä olevien Tripp Trapp® Baby Sets² -sarjojen kanssa. Vanhempiin baby setteihin löydät valjaat täältä

Turvaa pikkuisellesi parasta Stokke® Harness²:n avulla, viiden pisteen turvavaljailla, jotka on suunniteltu tukemaan lapsesi turvallisuutta ja mukavuutta arjen jokaisella hetkellä.

Lisätiedot

Paino 0,135 kg (kilogramma)
Valmistaja

Stokke

Toimitusaika arvio

Varastosta 1-2 arkipäivää, tilattaessa noin 2 viikkoa.

Saatat myös pitää...