Stokke

Stokke on perustettu Ålesundiin Norjan länsirannikolle vuonna 1932. Stokke tarjoaa maailmanlaajuisesti korkealuokkaisia ​​lasten huonekaluja ja tuotteita esimerkiksi syöttötuoleja, rattaita, ja kodintekstiilejä. Alunperin Stokke valmisti linja-auton penkkejä ja huonekaluja aikuisille, mutta vuonna 1972 Tripp Trappin lanseerauksen jälkeen yritys muutti suuntaansa keskittyen lasten tuotteisiin.

Stokken innovatiiviset tuotteet ja design

Stokke tunnetaan erityisesti innovatiivisista ja toiminnallisista tuotteistaan. Yritys panostaa vahvasti tuotekehitykseen ja pyrkii jatkuvasti kehittämään uusia ratkaisuja, jotka vastaavat vanhempien ja lasten tarpeisiin. Esimerkiksi Stokken Tripp Trapp -syöttötuoli on saavuttanut suuren suosion ympäri maailman sen ainutlaatuisen muotoilun ja säädettävyyden ansiosta.

Stokken tuotteiden design on myös tunnistettavaa ja tyylikästä. Yritys tekee yhteistyötä tunnettujen suunnittelijoiden kanssa, kuten Peter Opsvikin ja Marcel Wandersin, jotka tuovat omat visionaariset näkemyksensä tuotteiden suunnitteluun. Tämä yhdistelmä toiminnallisuutta ja esteettisyyttä tekee Stokken tuotteista suosittuja niin vanhempien kuin sisustussuunnittelijoiden keskuudessa.

Stokke ja vastuullisuus

Stokke on sitoutunut kestävään kehitykseen ja vastuulliseen liiketoimintaan. Yritys pyrkii vähentämään ympäristövaikutuksiaan tuotantoprosesseissaan ja kierrättämään materiaaleja mahdollisimman paljon.

Stokken arvot ja missio

Stokken arvot perustuvat lapsen kehityksen tukemiseen, perheen yhteenkuuluvuuden edistämiseen ja kestävän kehityksen periaatteisiin. Yrityksen missio on luoda tuotteita, jotka auttavat lapsia kasvamaan onnellisina ja terveinä, samalla kun ne tarjoavat vanhemmille helppoutta ja mukavuutta arjessa.

Stokke maailmanlaajuisesti

Stokke on kasvanut merkittäväksi toimijaksi lastentarvikemarkkinoilla ja yrityksen tuotteita myydään yli 80 maassa ympäri maailman. Yritys on vakiinnuttanut asemansa johtavana lastentarvikkeiden valmistajana.

Näytetään kaikki 16 tulosta

Näytetään kaikki 16 tulosta