Normann Copenhagen Crooked kynttilänjalka, yhdelle kynttilälle, keltainen

190,00 
Katso alennusprosenttisi

Alin hinta 30 päivän aikana: 190,00 

Crooked kynttilänjalka, Normann Copenhagenin veistoksellinen ja persoonallinen kynttilänjalka, jonka on suunnitellut tanskalainen design- ja lifestyle-persoona Uffe Buchard. Crooked on saatavilla kahdessa koossa, joihin mahtuu joko yksi tai kaksi kynttilää. Molemmat versiot on valmistettu maalatusta alumiinista. Alumiinisen kynttilänjalan väreinä ovat harmaa, lämpimän harmaa ja keltainen, joka on suunnittelijan henkilökohtainen suosikki.

Crooked on sekä kynttilänjalka että koristeellinen veistos. Se on kunnianosoitus suunnittelijan rakkaudelle “vinksallaan” olevia hahmoja kohtaan. Crooked ammentaa inspiraationsa muotoilun, taiteen ja arkkitehtuurin leikkauspisteestä. Kynttilänjalka on saatavilla kahtena versiona, joissa on tilaa yhdelle tai kahdelle kynttilälle, ja se on valmistettu joko maalatusta alumiinista tai pronssipäällysteisestä messingistä.

Tilaustuote (ei varastossa)

Lisätiedot

Valmistaja

Normann Copenhagen

Suunnittelija

Uffe Buchard

Väri

Keltainen

Toimitusaika arvio

Varastostamme 1-2 arkipäivää, tilaustuotteena noin 1-2 viikkoa.

Mitat ja paino

Korkeus: 12,8 cm
Leveys: 22,5 cm
Syvyys: 13,7 cm

Paino: 1,42 kg

Materiaalit

Maalattu alumiini

Hoito-ohjeet

Käytä astianpesuainetta, pyyhi pehmeällä liinalla tai sienellä. Kuivaa huolellisesti astiapyyhkeellä. Huomioithan, että terävät esineet voivat jättää jälkiä. Vahinkojen välttämiseksi liekki on sammutettava ennen kuin kynttilä palaa loppuun, jotta kynttilävaha ei sula kynttilänjalkaan.