HAY Rey tuoli

587,00 
498,95 
Katso alennusprosenttisi

Alin hinta 30 päivän aikana: 498,95 

Bruno Rayn suunnittelema Rey-tuoli. Tuoli on ajaton ja tuoteperheen inspiraatiota on haettu Reyn alkuperäisestä mallistosta jonka sveitsiläinen suunnittelija loi jo vuonna 1971. Tämä nykyaikainen versioon on yhdistetty ikonista muotoilua moderniin estetiikkaan. Näin tuoli toimii mainiosti useassa eri tilassa.

Rey-tuoli kuuluu mallistoon, josta löytyy myös jakkara, baarijakkara, pöytä ja sohvapöytä. Nämä tuotteet ovat päivitetty vastaamaan nykyajan vaatimuksia, samalla kunnioittaen alkuperäistä perintöä. Bruno Reyn mallisto tunnetaan innovatiivisestä ja ruuvittomasta valmistusprosessistaan. Mallistoa yhdistää vahva rakenne ja lempeät pyöristetyt reunat. Näistä muodostuu yhtenäinen kaunis kokonaisuus.

Tuolin istuin ja selkänoja on valmistettu muotoon taivutetusta vanerista, jossa on päällä viilu. Jalkaosat ovat massiivipöykkiä.

Rey-tuolia on saatavilla useissa eri väreissä. Tämä mahodllistaa täydellisen sävyn valinnan juuri sinun tilaasi.

Tuolin mitat: Leveys 44 cm, syvyys 49 cm ja korkeus 80 cm. Istuimen korkeus 46,5 cm. Mittasuohteilla Rey pyrkii tasapainoiseen erigonomiseen mukavuuteen, unohtamatta tuolin kompaktia kokoa.

Tuolit valmistetaan Unkarissa, noudattaen alueen käsityöperinteitä. Tuoteperheen tuolit ja jakkarat ovat pinottavia ja niitä voi varastoida tehokkasti 4 kappaletta päällekkäin.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Lisätiedot

Valmistaja

Hay

Suunnittelija

Bruno Rey

Väri

Deep black, Golden, Scarlet red, Slate blue, Soft Mint, Deep blue, Fall Green, Grape red, Umber brown

Toimitusaika arvio

Varastosta 1-2 arkipäivää, tilaustuotteena noin 2-4 viikkoa

Mitat

Leveys 44 cm, syvyys 49 cm, korkeus 80 cm.
Istumakorkeus 46,5cm istuimen syvyys 44 cm.

Materiaali

Vaneri / Pyökkiviilu. Massiivipyökki

Valmistusmaa

Unkari