Hay

Tanskalainen HAY on perustettu vuonna 2002, ja sen tavoitteena on luoda muodikkaita ​​huonekaluja, jotka käyttävät nykyaikaista teollisuustuotantoa modernin elämän tarpeisiin. HAY:n jatkuva visio on luoda suoraviivainen, toiminnallinen ja esteettinen muotoilu yhteistyössä joidenkin maailman lahjakkaimpien ja rohkeimpien suunnittelijan kanssa.

HAY ja yhteistyö tunnettujen suunnittelijoiden kanssa

HAY on tehnyt yhteistyötä monien tunnettujen suunnittelijoiden kanssa, kuten Ronan & Erwan Bouroullec, Inga Sempé, Stefan Diez ja Scholten & Baijings. Yhteistyössä suunnittelijoiden kanssa syntyy uusia, innovatiivisia ja inspiroivia tuotteita. Yrityksen tavoitteena on luoda tuotteita, jotka kestävät aikaa ja jotka ovat samalla käytännöllisiä ja kauniita.

HAY:n tuotevalikoima

HAY:n tuotevalikoima on laaja ja se kattaa erilaisia huonekaluja, valaisimia, tekstiilejä, astioita ja muita sisustustuotteita. Yritys tarjoaa monipuolisia ratkaisuja niin kotiin kuin julkisiin tiloihin. Tuotteet ovat tunnistettavia skandinaavisesta muotoilusta, jossa yhdistyvät selkeät linjat, toiminnallisuus ja minimalistinen estetiikka.

HAY ja kestävä kehitys

HAY:n toiminta perustuu kestävän kehityksen periaatteisiin. Yritys pyrkii valmistamaan tuotteita, jotka kestävät pitkään ja jotka ovat ekologisesti kestäviä. Yritys myös edistää vastuullista tuotantoa ja hankintaa sekä pyrkii vähentämään ympäristövaikutuksiaan.

Kansainvälinen menestynyt HAY

HAY on saavuttanut kansainvälistä menestystä ja sen tuotteita myydään yli 50 maassa ympäri maailman. Yrityksen muotoilua ja tuotteita on palkittu useilla arvostetuilla muotoilupalkinnoilla, kuten Red Dot Design Awardilla ja German Design Awardilla. HAY:n tuotteet ovat myös saaneet suurta suosiota sekä yksityisten kuluttajien että ammattilaisten keskuudessa.

Näytetään tulokset 1–16 / 196

Näytetään tulokset 1–16 / 196