Artek Kori lattiavalaisin

698,00 
Katso alennusprosenttisi

Alin hinta 30 päivän aikana: 698,00 

Artekin valmistama ja Tukholmalaisen TAF Studion suunnitteleman Korisarjan valaisimet yhdistävät taidokkaasti suoraa ja epäsuoraa valoa. Tuotesarjan ytimen muodostaa ”valokori”-elementti, joka luo pehmeän hajavalon avulla lämpimän ja viihtyisän tunnelman, ja sopii moneen käyttötarkoitukseen. Kori-sarjassa yhdistyvät fiksu, moderni, modulaarinen muotoilu, hillitty estetiikka ja ajanmukainen toiminnallisuus.

Kori lattiavalaisin heijastaa häikäisemättömän valokeilan ylöspäin ja pehmeää epäsuoraa valoa alaspäin laajemmalle alueelle, joten se sopii täydellisesti lukuvaloksi. Kapea valaisin on helppo siirtää luomaan tunnelmaa esimerkiksi nojatuolin viereen.

Kori-sarjaan kuuluu viisi valaisinta, joilla on kaikilla erityisominaisuutensa. Valaisimet luovat miellyttävän tunnelman tilaan kuin tilaan sekä yksittäin että ryhmänä. Kori-sarjan tuotteet on jauhemaalattu syvällä mattavalkoisella, joka korostaa niiden valon laatua. Lattiaja pöytävalaisimet ovat saatavana myös kirkkaan mattaoranssina. Valaisinten kaikki osat valmistetaan Italiassa paikallisesti 200 kilometrin säteellä, ja niiden ”valokorit” valetaan muotilla täysin kierrätetystä alumiinista. Pitkän käyttöiän takaa yleinen E27-kanta, johon on helppoa vaihtaa uusi polttimo. Lampunkantaan voi valita monta erilaista polttimoa, muiden muassa uusimpia energiatehokkaita tuotevaihtoehtoja, juuri oikeanlaisen tunnelman luomiseksi.

TAF Studiolla on pitkä kokemus innovatiivisten valaistusratkaisujen suunnittelusta. Yhteistyössä Artekin kanssa toimisto kehitti ajattoman valaisinsarjan, jonka avulla voi luoda monia erilaisia valaistuksia ja tunnelmia. Kori-sarjan ydin ilmenee sen pelkistetyssä muodossa. Sarja edustaa mainiosti Aaltojen perintöä ja arjen kauneutta nykymuotoilun keinoin.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Lisätiedot

Valmistaja

Artek

Suunnittelija

TAF Studio

Toimitusaika arvio

Varastostamme 1-2 arkipäivää, tilaustuotteena noin 2-3 viikkoa

Värit

Matta valkoinen, Kirkkaan mattaoranssi

Mitat ja materiaali

Korkeus 115 cm, Varjostimen halkaisija 12 cm, Jalustan halkaisija 22 cm. Valaisin on valmistettu teräksestä.

Polttimon kanta

E27 (Polttimo ei sisälly tuotteeseen)