Vitra Mikado käsinojatuoli

1 190,00 1 680,00 
Katso alennusprosenttisi

Alin hinta 30 päivän aikana: 1 190,00 

Vitran valmistama sekä Edward Barberin ja Jay Osgerbyn suunnittelema Mikado-tuoli on muotokieleltään rauhallinen sekä mieleenpainuva kokonaisuus.

Istuimen kaareva muotoilu sekä istuin- sekä selkäosan verhoilu takaa miellyttävän istuinkokemuksen. Istuimen alle piilotettu mekanismi mahdollistaa selkänojan liikkuvuuden.

Vitran tuotteissa on otettu huomioon kestävä kehitys ja se näkyy myös Mikado-tuolissa. Jalat voidaan tarvittaessa vaihtaa yksitellen tai päivittää uuteen versioon. Istuimen sisäpaneeli on valmistettu alumiinista sekä selkänojan ydin kierrätysmuovista.

Mikado-tuolia on saatavilla käsinojallisena versiona tai pelkällä selkänojalla. Verhoiluvaihtoehtoja on useita kangasverhoilusta nahkaverhoiluun. Jalkavaihtoehtoja on myös lukemattomia, tammesta metalliin.

Lisätietoa eri jalkavaihtoehdoista sekä kangas- ja nahkavaihtoehdoista saat myymälöistämme: ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Lisätiedot

Valmistaja

Vitra

Suunnittelija

Edward Barber ja Jay Osgerbyn

Toimitusaika arvio

Varastostamme 1-3 arkipäivää, tilaustuotteena noin 8 viikkoa.

Jalka / Kangas

Tammi jalka / Nubia Ivory/Pearl, Mintunvärinen metalli / Dumet Blue/Emerald, Tummapetsattu tammi jalka / Musta nahka

Materiaali

Jalkavaihtoehdot puu tai kierrätysalumiini. Istuimen sisäpaneeli valmistettu alumiinista sekä selkänojan ydin kierrätetystä muovista.

Mitat

Leveys 59cm, syvyys 56,5cm, korkeus 72,5cm. Istuinsyvyys 46cm, istuinkorkeus 44cm.