Vitra Grand Relax lepotuoli

6 300,00 11 430,00 
Katso alennusprosenttisi

Alin hinta 30 päivän aikana: 6 300,00 

Vitran Grand Relax on ylellinen nojatuoli, joka yhdistää erinomaisen mukavuuden kompakteihin mittasuhteisiin ja klassiseen hillittyyn estetiikkaan. Laadukkaat nahka- tai kangaspäällysteet ympäröivät pehmeitä istuin- ja selkänojatyynyjä, jotka istuvat löyhästi nojatuolissa ja kietoutuvat tiiviisti istujaan. Istuessaan käyttäjä uppoaa hitaasti tyynyihin, samalla kun piilotettu integroitu mekanismi imee painon ja liikuttaa tuolia taaksepäin kallistuvaan asentoon. Istuin ja selkänoja liikkuvat itsenäisesti synkronoidussa liikkeessä. Säätönuppia voi kääntää mekanismin vastuksen säätämiseksi, ja selkänoja voidaan lukita mihin tahansa kulmaan. Tyylikkääseen alumiinisesta nelitähdestä valmistettuun jalustaan kiinnitetty nojatuoli voi kääntyä 360°. Sopiva rahi on saatavilla jalkatukena tai lisäistuinmahdollisuutena.

Grand Relaxissa on valikoima laadukkaita materiaaleja, kuten valualumiinia, elegantteja kankaita ja korkealaatuista nahkaa. Antonio Citterio kehitti nojatuolin ensisijaisesti materiaali mielessä, ja halusi tyynyjen saavan “käytetyn” ilmeen. Hän valitsi erityisen pehmeät tyynyt, jotka antavat jokaiselle nojatuolille yksilöllisen, rentoutuneen ulkonäön – erityisesti nahkapäällysteillä, jotka saavat houkuttelevan patinan ajan myötä näkyvine ryppyineen.

Ulkoisen selkänojan alaosa on päällystetty nahalla, muodostaen käyttäjää ympäröivän suojan, samalla kun se määrittelee nojatuolin ääriviivat. Yhdistelmä nahkaa muun nojatuolin kanssa luo dynaamisen kontrastin nojatuolin sisä- ja ulkopintojen välille, mikä voidaan korostaa valitsemalla eri värejä.

Grand Relaxilla on kompakti mutta kutsuva ulkonäkö. Matalan rungon, pitkien käsinojien ja ylöspäin kapenevan selkänojan huolellisesti suunnitellut mittasuhteet korostavat visuaalisesti dynaamista istumiskokemusta ja luovat mukavan turvallisuuden tunteen.

Lepotuoli on myös saatavana mustalla jalustalla. Ota yhteyttä!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle , , ,

Lisätiedot

Valmistaja

Vitra

Suunnittelija

Antonio Citterio

Toimitusaika arvio

Varastosta 1-2 arkipäivää, tilattaessa 6-8 viikkoa.

Istuin verhoilu/Selkänojan nahkaverhoilu

Fossil 02, Cosy2-kangas/Hiekka Forte-nahka, Beige-harmaa 03, Dumet-kangas/Hiekka, Forte-nahka, Pepper melange 10, Corsaro-kangas/Umbranharmaa, Forte-nahka, Merino musta 11, Cosy2-kangas/Musta, Forte-nahka, Kerma/hiekka, Nubia-kangas/Hiekka, Forte-nahka, Hiekka, Premium F-nahka/Hiekka, Forte-nahka, Konjakki, Premium F-nahka/Tumma konjakki, Forte-nahka

Rahi

Kyllä, Ei

Mitat

Lepotuoli: Korkeus: 106 cm, Leveys: 69 cm, Syvyys: 81 cm
Rahi: Korkeus: 44,5 cm, Leveys: 61,5 cm, Syvyys: 61,5 cm