Unico Sinfonia Jenkkisänky kokonaisuus

5 067,00 5 576,00 
Katso alennusprosenttisi

Alin hinta 30 päivän aikana: 4 306,95 

Sinfonia Jenkkisänky

Muuntautuva | Muhkea | Ylellinen

Sinfonia jenkkisänky on kotimaisen Uniconin valmistama, ylellinen ja monipuolinen makuuhuoneen loikoilupaikka, joka tarjoaa täydellistä nukkumisergonomiaa ja mukavuutta vaativaan makuun. Tämä sänky vie sinut uniesi äärelle, tarjoten ainutlaatuisen nukkumiskokemuksen, joka muuntautuu tarpeidesi mukaan.

Ominaisuudet:

Mukautuva Memory-älypatja: Tämä patja mukautuu kehosi muotoihin tarjoten yksilöllistä tukea ja vähentäen painetta, mikä parantaa unenlaatua.
Erikoiskorkea Pocket-pussijousitus: Tämä patja tarjoaa tukea ja mukavuutta erinomaisen joustavuuden ansiosta, sopien erityisesti niille, jotka arvostavat napakkaa nukkumisalustaa.
Ylellinen petauspatja: Viimeistele nukkumiskokemus pehmeällä Ultralux-petauspatjalla. Laadukas materiaali yhdessä muhkean vanukerroksen ja myötäilevän kimmovaahdon kanssa muodostavat yksilöllisen kokonaisuuden. Ultralux petauspatjan päällinen ei ole irroitettavissa.

Pääty ja jalat

Kokonaisuuden viimeistelee napitettu Verdi-pääty, sekä runkojen alta löytyvät Shampanja jalat. Jalkojen halkaisija on 55 mm, korkeus 120 mm.

Saatavilla olevat koot:

  • 160 x 200 cm
  • 180 x 200 cm

Sinfonia jenkkisänky on sänky, joka vie sinut uniesi äärelle. Rakenna unelmiesi sänky Sinfonia-jenkkisängyn avulla ja koe ylellinen nukkumismukavuus, joka muuntautuu tarpeidesi mukaan. Tilaa omasi nyt ja nuku paremmin kuin koskaan!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Lisätiedot

Valmistaja

Unico

Toimitusaika arvio

Varastostamme 1-2 arkipäivää, tilaustuotteena noin 2-4 viikkoa.

Koko

180 x 200, 160 x 200

Patja

Memory älypatja molemmin puolin, Pocket pussijousitus molemmin puolin, Memory / Pocket pussijousitus, eri puolille.