Louis Poulsen PH 5 Mini riippuvalaisin

715,00 970,00 
643,50 873,00 
Katso alennusprosenttisi

Alin hinta 30 päivän aikana: 643,50 

Poul Henningsen oli edelläkävijä valaisimien muotoilussa. Hän oli yksi ensimmäisistä, jotka tunnistivat valon muotoilun tärkeyden. Vuonna 1958 hän suunnitteli PH 5 -riippuvalaisimen vuodelta 1926 peräisin olevan 3-varjostinjärjestelmänsä seuraajaksi. Valon heijastusominaisuuksien huolelliseen analyysiin perustuva Poul Henningsenin PH 5 -valaisin tunnustetaan tanskalaisen muotoilun klassikoksi, ja muotoilunsa ansiosta valaisin on täysin häikäisemätön. Nyt Louis Poulsen on lanseerannut Poul Henningsenin hengessä PH 5 Minin, klassisen riippuvalaisimen uudessa koossa, joka sopii nykyaikaiseen ja luovaan asumiseen.

Valaisin tuottaa täydellisen häikäisemätöntä valoa. Sen design perustuu heijastavan 3-varjostinjärjestelmän periaatteeseen, joka ohjaa suurimman osan valosta alaspäin. Valaisin tuottaa valoa sekä alaspäin että sivusuunnassa ja valaisee näin itsensä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Lisätiedot

Mitat 30 × 30 × 16,3 cm (senttimetri)
Toimitusaika arvio

Varastostamme 1-2 arkipäivää, tilaustuotteena noin 1-2 viikkoa.

Valmistaja

Louis Poulsen

Suunnittelija

Poul Henningsen

Väri

Monochrome musta, Monochrome sininen, Monochrome valkoinen, Classic Valkoinen, Harmaa, Kupari, Messinki, Modern Valkoinen, Oranssi, Punainen, Roosa, Sininen, Vihreä

Valonlähde

1 x 20W E14

Johdon pituus

3 metriä

Saatat myös pitää...