Muurame Slimmi parisänky

2 160,00 3 424,00 
Katso alennusprosenttisi

Alin hinta 30 päivän aikana: 2160€

Muuramen valmistama ja Pirkko Stenrosin suunnittelema Slimmi-parisänky. Slimmi-parisängyn minimalistinen muotoilu luo makuuhuoneeseen avaran tunnelman. Reunoja kohti ohenevat sängynpäädyt korostavat sängyn kevyttä ilmettä. Sängyssä on tukeva massiivipuu/koivuvaneri-runko ja rei’itetty vaneripohja.

Patjapakettiin kuuluu 160 cm leveä Muurame-petauspatja sekä kaksi kappaletta 80 cm leveitä joustinpatjoja, joiden kovuuden voi valita. Muurame-joustinpatjassa on 5-vyöhykkeinen ja 32-rivinen pussijousitus (245 kpl/m2), jäykkyydet Medium ja Kova. Patjan rakenne tukee kehoa voimakkaammin pään ja keskivartalon alueilla, kun taas hartioiden ja polvien alueella tuki on kevyempi.

Muurame-petauspatjoissa on pestävä (vesipesu) ThermoCool-verhoilu, joka tasaa lämpötilan vaihtelua. Profiloitu ERX-erikoisvaahtomuovi muodostaa petauspatjan sisuksen.

Allergisiin oireisiin Slimmi-sänky Muurame-joustinpatjalla on hyvä ratkaisu, sillä sänky ei kerää pölyä kuten kokonaan verhoillut runkopatjat, ja joustinpatjat taas ovat helppoja puhdistaa sekä tuulettaa. Lisäksi sängyn alla on reilusti tilaa, jolloin lattian puhdistaminen sujuu myös vaivatta.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Lisätiedot

Valmistaja

Muurame

Suunnittelija

Pirkko Stenros

Toimitusaika arvio

Varastosta 1-2 päivää, tilattaessa 2-4 viikkoa.

Mitat

Leveys: 208,4 cm, Korkeus: 97,5 cm, Syvyys: 209,2 cm

Joustinpatjan kovuus

Medium/Kova, Kova/Kova, Medium/Medium, Ei patjoja