Louis Poulsen PH Septima riippuvalaisin

10 925,00 
Katso alennusprosenttisi

Alin hinta 30 päivän aikana: 10 925,00 

Louis Poulsenin valmistama ja Poul Henningsenin suunnittelema PH Septima-riippuvalaisin. Seitsenvarjostiminen lasikruunu tuottaa häikäisemätöntä, alaspäin suunnattua valoa miellyttävän herkästi hehkuen. Varjosta toiseen suojalasin himmeät osiot peittävät niissä vuorottelevat kirkkaat osiot, mikä tekee valosta entistäkin pehmeämpää.

PH Septimaa pidetään yhtenä Poul Henningsenin hienoimmista riippuvalaisimista. Kun valaisin esiteltiin ensimmäistä kertaa prototyyppinä Danish Museum of Decorative Art -museossa (nykyisin Design Museum Denmark) vuonna 1928, runollinen valaisin sai yleisön suosion. PH Septiman kehittämisen aikana Henningsen suunnitteli myös metalliversion, mutta sitä ei koskaan alettu valmistaa. Piirustukset loivat kuitenkin pohjan PH Artichoken kehitykselle, joka suunniteltiin noin kolme vuosikymmentä myöhemmin Kööpenhaminan Langelinie Pavilioniin.

Valaisimen varjostin on kirkasta lasia, jossa on hiekkapuhallettuja osia. Lampunpitimen kotelo ja kattokuppi ovat satiinikiillotettua messinkiä. Käsittelemätön messinkipinta muuttuu ajan mittaan ja patinoituu.

Tilaustuote (ei varastossa)

Lisätiedot

Toimitusaika arvio

Varastosta 1-2 arkipäivää, tilaustuotteena 1-2 viikkoa.

Valmistaja

Louis Poulsen

Suunnittelija

Poul Henningsen

Mitat

Halkaisija: 50 cm, Korkeus: 40,5 cm

Valonlähde

1 x 28W E27

Johdon pituus

3 metriä