Louis Poulsen PH 3/3 riippuvalaisin

995,00 1 095,00 
845,75 930,75 
Katso alennusprosenttisi

Alin hinta 30 päivän aikana: 845,75 

Louis Poulsenin valmistama ja Poul Henningsenin suunnittelema PH 3/3-riippuvalaisin. Valaisin antaa miellyttävää häikäisemätöntä hajavaloa, joka on Poul Henningsenin heijastavan kolmivarjostinjärjestelmän tunnusmerkki. Kolmikerroksisesta suupuhalletusta opaalilasista koostuvat läpikuultavat varjostimet luovat riippuvalaisimen ympärille lämmintä hehkua. Valaisimen metallivarjostinten valkoisiksi maalatut sisäpinnat taas heijastavat hienovaraista ja pääasiassa alaspäin suunnattua valoa. Metallisen ylävarjostimen ja opaalilasisten keski- ja alavarjostinten yhdistelmä tuottaa kumpaakin valaistusmuotoa. Mukana toimitettava himmeästä suojalasista valmistettu häikäisysuoja on helppo lisätä valaisimeen, jolloin saadaan aikaan entistä pehmeämpi valonjako.

Poul Henningsen suunnitteli vuonna 1926 kehittämänsä kolmivarjostinjärjestelmän pohjalta satoja valaisimia, jotka takaavat ainutlaatuisen ja laadukkaan, moniin erilaisiin valaistustarpeisiin soveltuvan valaistuksen. Monissa hänen suunnittelemiensa valaisinten nimissä on mukana numero, joka viittaa kunkin valaisimen varjostinten kokoihin. PH 3/3 ‑valaisin on niin sanotusti täysikokoinen riippuvalaisin, jonka ominaispiirteisiin kuuluvat sen miellyttävä kompakti olemus ja noin 30 cm:n kokoinen ylävarjostin, joka vastaa keski- ja alavarjostimia mittakaavassa 3:2:1. PH:n niin sanotut täysikokoiset valaisimet on suunniteltu erityisen häikäisemättömiksi, joten ne soveltuvat etenkin asetettaviksi korkealle tilaan, jossa ne voivat luoda laadukasta valaistusta sekä viihtyisää tunnelmaa.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Lisätiedot

Valmistaja

Louis Poulsen

Suunnittelija

Poul Henningsen

Toimitusaika arvio

Varastosta 1-2 arkipäivää, tilaustuotteena 7-9 viikkoa

Väri

Musta metalli/valkoinen opaalilasi, Valkoinen opaalilasi, Musta metalli

Mitat

Leveys: 28,4 cm, Korkeus: 30 cm, Pituus: 28,7 cm

Materiaali

Varjostimet: suupuhallettua valkoista opaalilasia tai kehrättyä alumiinia. Alahäikäisysuoja: himmeä suojalasi. Ripustuslaite: valettua sinkkiä. Kattokuppi: valettua sinkkiä.

Valonlähde & johdon pituus

Valonlähde 1x60W E27, johdon pituus: 4 m