Louis Poulsen Panthella 160 Portable pöytävalaisin

320,00 360,00 
Katso alennusprosenttisi

Alin hinta 30 päivän aikana: 320,00 

Louis Poulsenin valmistama ja Verner Pantonin suunnittelema Panthella Portable V2 pöytävalaisin. Suunnittelija ja arkkitehti Verner Panton (1926–1998) loi Panthellan yhdessä Louis Poulsenin kanssa vuonna 1971. Pantonin kuvaannollinen ja leikkisä muotoilu säteilee hänen elämää suurempaa persoonallisuuttaan. Laadusta tai toimivuudesta tinkimättä maailmankuulu tanskalainen jatkoi uusien materiaalien kehittämistä värikkäisiin ja kiehtoviin tiloihin, joita hän loi lumoavalla suunnittelullaan. Panthella erottuu yhtenä Pantonin merkittävimmistä muotoiluikoneista orgaanisella muodollaan, joka heijastaa äärimmäisen pehmeää valoa.

Panthella Portable on pienempi versio Verner Pantonin suositusta vuoden 1971 Panthella Pöytä -valaisimesta. Panthella Portable -valaisinta voidaan käyttää missä tahansa, koska se ei tarvitse ulkoista muuntajaa – sekä sisällä että ulkona, sillä se on sertifioitu kosteisiin tiloihin.

Kätevässä Panthella Portable ‑valaisimessa on läpikuultava akryylivarjostin. Se on saatavana valkoisella opaaliakryylivarjostimella ja valkoisella trumpettimaisella varrella tai harmaalla opaaliakryylivarjostimella ja kiillotetulla kromitrumpetilla, jotka muistuttavat Pantonin alkuperäisten, suurempien Panthella-mallien pintoja vuodelta 1971.
Panthellan siirrettävän version muotoilusta ja valon laadusta on helppo nauttia, sillä valaisin voidaan ladata etukäteen USB-liitännän kautta. Ladattua valaisinta on siis helppo ja kätevä siirrellä, ja sen avulla voidaan helposti luoda miellyttävä ja ainutlaatuinen tunnelma kesällä patiolle, ulkoilmaravintolaan tai mihin tahansa, missä virtalähteitä ei ole lähettyvillä. Sen ajaton ja ikoninen muotoilu, edullinen hintaluokka ja koko tekevät siitä loistavan lahjan, joka sopii helposti tilaan kuin tilaan.

Panthella Portablen mukana toimitetaan USB-C-johto, ja siinä on kolme himmennysasetusta. USB-sovitin on saatavilla erikseen. 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Lisätiedot

Valmistaja

Louis Poulsen

Suunnittelija

Verner Panton

Toimitusaika arvio

Varastostamme 1-2 arkipäivää, tilaustuotteena noin 2-4 viikkoa.

Väri

Harmaa opaaliakryylivarjostin ja kiillotettu kromitrumpettijalka, Vaalea roosa, Koralli, Opaali, Oranssi, Vaalea roosa, opaaliakryylivarjostin, Vaaleansininen, Vaaleansininen, opaaliakryylivarjostin, Valkoinen, opaaliakryylivarjostin

Tuotteen mitat

Halkaisija 16 cm, Korkeus 23,8 cm.

Valonlähde

Valonlähde LED 2700K 2.5W
Lumen: 150

Koko

varjostimen halkaisija 16cm
korkeus 23,8cm

Saatat myös pitää...