Design House Stockholm Pedestal sivupöytä, tammi

291,00 
Katso alennusprosenttisi

Alin hinta 30 päivän aikana: 291,00 

Matti Klenellin suunnittelema ja Desgin House Stockholmin valmistama Pedestal sivupöytä. Pedestal-pöydän varren korkeutta voi säätää 25 – 55 cm välillä. Pöydän jalustaan liitetään haluttu määrä varsia pyörittämällä paikalleen. Lopuksi pyöritetään kansi paikalleen. Näin pöytä on valmis juuri sinun tarpeittesi mukaiseen käyttöön. Pöydän tukevuus on varmistettu painavalla rautarenkaalla, joka on piilotettu jalustan alle. Vahva sivupöytä on helppo liikuteltava.

Pedestal-pöytä valmistetaan massiivitammesta, joko luonnonvärisenä, valkoisena tai mustana. Pedestal pöytä on tehty kestämään pitkään. ’Sen kokoamiseen ei tarvita paljon vaivaa, vain kiinnitä tai irrota se’, sanoo Matti Klenell, joka selittää: ’Tein Pedestal-pöydän vuosia sitten itselleni, koska tarvitsin jotain, minne laittaa kannettava tietokoneeni niin, että se oli helppo siirtää. Sitten pöydästä tuli paljon monipuolisempi kuin odotin. Käytä sitä teekuppeihin, kukkamaljakkoon tai mihin tahansa haluat.

Matti Klenell on luonut vaikuttavan määrän muotoiluklassikoita uransa alusta lähtien 90-luvun lopulla, ei vähiten Ruotsin Nationalmuseon kahvila-, baari- ja ravintolatilojen kiitellystä uudistamisesta.

Tilaustuote (ei varastossa)

Lisätiedot

Valmistaja

Design House Stockholm

Suunnittelija

Matti Klenell

Materiaali

Massiivitammi

Mitat

Kannen halkaisija 31 cm, kokonaiskorkeus 67,5 cm, paino 4 kg