Audo Copenhagen Bottle Grinder maustemylly, 2-pack

100,00 170,00 
Katso alennusprosenttisi

Alin hinta 30 päivän aikana: 100€

MENUn valmistama ja Norm Architectsin suunnittelema Bottle Grinder-maustemyllyt. Pullon muotoinen muoto huijaa käyttäjää taitavasti kannustamaan leikkisämpää ja kokeellisempaa vuorovaikutusta tuotteen kanssa. Tehokas keraaminen mekanismi tekee myllystä helppokäyttöisen ja täydellisen monenlaisille kuivatuille mausteille, siemenille, suolalle ja pippurille. Avaat ne, täytät ne herkullisilla ainesosilla ja suljet ne uudelleen. Maustemyllyn yläosassa sijaitsevan jauhatusmekanismin ansiosta se myös varmistaa, että pidät keittiön pöytäsi puhtaana.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Lisätiedot

Valmistaja

MENU

Suunnittelija

Norm Architects

Toimitusaika arvio

Varastosta 1-2 arkipäivää, tilaustuotteena noin 3-5 viikkoa

Väri

Pronssattu messinki, pähkinä kansi, Vaaleansininen/Tummansinen, pyökki kansi, Tuhka/Hiili, pähkinä kansi, Tuhka/Hiili, pyökki kansi, Beige/Vihreä, pähkinä kansi, Tuhka/Hiili, teräs kansi, Nude, pähkinä kansi, Messinki, pähkinä kansi

Mitat

Korkeus: 20,5 cm, Halkaisija: 8 cm

Hoito-ohje

Vältä myllyjen asettamista suoraan auringonpaisteeseen. Käytä puhdistamiseen pehmeää kuivaa liinaa. Tahroille käytä kevyttä astianpesusaippuaa. Älä käytä puhdistusaineita, joissa on kemikaaleja tai voimakkaita hankausaineita. Välttääksesi meluisan jauhamisen varmista, että mylly on kunnolla kuiva ennen täyttämistä.