Artek Rope tuoli

675,00 
Katso alennusprosenttisi

Ronan Ja Erwan Bouroullecin suunnittelema, Artekin valmistama Rope-tuoli. Rope-tuoli on vastakohtien synteesi; siinä yhdistyvät tekninen valmistusosaaminen ja luova ilmaisu, tukeva rakenne ja mukautuvat elementit, teräsputki ja taipuisa köysi. Mukautuvan köyden ansiosta tuolissa on mukava istua: köysi tarjoaa nojattaessa tukea, mutta mukautuu samalla istujansa mukaan. Useimmat tuolit määräävät miten niissä istutaan, mutta köysituoli kannustaa hakemaan ja vaihtamaan luovasti ja dynaamisesti sopivaa asentoa. Istujan noustua tuoliin jää istujan muoto; istumalla istuja siis muotoilee tuolia omalta osaltaan.

Rope-tuoli on saatavana mustana ja vaaleanharmaana. Tuolin runko on teräsputkea ja istuin muotoonpuristettua pyökkivaneria ja saarniviilua. rope-tuolin nimikko-ominaisuus, köysi, on värivaihtoehdosta riippuen joko mustaa polyesteria tai luonnonväristä pellavaa. Yhtenäinen köysi kiertää selkänojan kautta käsinojasta toiseen. Köysi on kiinnitetty etujalkojen yläosiin polyamidista valmistetuilla kiinnikkeillä, ilman liimaa.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Lisätiedot

Valmistaja

Artek

Suunnittelija

Ronan ja Erwan Bouroullec

Toimitusaika arvio

Toimitukset käynnistyvät viikolla 16

Väri

Musta / Musta polyesteri, Vaaleanharmaa / Luonnonvärinen pellava

Mitat

Leveys 51 cm, syvyys 44 cm ja korkeus 80 cm. Istuinkorkeus 45,5 cm.

Materiaalit

Runko hitsattu teräsputki, pulverimaalattu himmeä. Istuin muottiin puristettu pyökkivaneri, saarniviilu, maalattu rungon sävyyn. Köysi mustaa polyesteria tai luonnonväristä pellavaa. Huopanastat tai muovinastat, toimitetaan valmiiksi koottuna laatikossa.