byNIEMI

Niemen Tehtaat Oy on Sastamalassa toimiva Suomen vanhin huonekaluvalmistaja. Se on myös Suomen suurimpia ja merkittävimpiä huonekaluvalmistajia. Nykyinen toimitusjohtaja on Panu Niemi. Suomessa suunnitellut ByNiemi-tuotteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista turvallisuusstandardien mukaisesti ympäristöä kunnioittaen.

byNIEMI:n tausta ja arvot

byNIEMI on suomalainen huonekaluvalmistaja, joka on erikoistunut laadukkaiden ja kestävien huonekalujen suunnitteluun ja valmistukseen. Yrityksen perustaja, Niina Niemi, on koulutukseltaan muotoilija ja hänellä on vahva intohimo luoda kauniita ja toimivia huonekaluja suomalaisille kodeille.

byNIEMI:n arvot perustuvat kestävyyteen, laatuun ja suomalaiseen muotoiluun. Yritys haluaa tarjota asiakkailleen pitkäikäisiä huonekaluja, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. byNIEMI:n huonekalut ovat myös ekologisia, sillä yritys käyttää valmistuksessaan kestäviä materiaaleja ja pyrkii vähentämään jätettä ja ympäristövaikutuksia.

byNIEMI -tuotevalikoima

byNIEMI:n tuotevalikoima koostuu laajasta valikoimasta erilaisia huonekaluja, jotka on suunniteltu suomalaiseen kotiin sopiviksi. Valikoimasta löytyy esimerkiksi sänkyjä, turvalaitoja, säilytyslaatikkoja ja varavuoteita. Huonekalut on suunniteltu yhdistämään toimivuus, tyylikkyys ja kestävyys.

byNIEMI-tuotteiden valmistusprosessi

byNIEMI:n huonekalut valmistetaan Suomessa, ja yritys panostaa vahvasti kotimaiseen tuotantoon. Yritys tekee yhteistyötä paikallisten käsityöläisten ja valmistajien kanssa, jotta varmistetaan korkea laatu ja kestävä valmistusprosessi. Valmistuksessa käytetään laadukkaita materiaaleja, kuten massiivipuuta ja kestäviä kankaita, jotka kestävät hyvin käyttöä ja ajan kulumista.

byNIEMI:n huonekaluilla on myös pitkä takuu, mikä kertoo yrityksen luottamuksesta omiin tuotteisiinsa. Takuu antaa asiakkaille varmuuden siitä, että he saavat laadukkaan ja kestävän huonekalun, joka kestää pitkään.

Näytetään kaikki 12 tulosta

Näytetään kaikki 12 tulosta