Louis Poulsen VL Ring Crown 3-5-7 riippuvalaisin

3 050,00 4 730,00 
2 745,00 4 257,00 
Katso alennusprosenttisi

Alin hinta 30 päivän aikana: 2 745,00 

Louis Poulsenin valmistama ja Vilhelm Lauritzenin suunnittelema VL Ring Crown 3-5-7-riippuvalaisin. Riippuvalaisin tuottaa valoa, joka on suunnattu pääasiassa alaspäin. Opaalilasi saa aikaan miellyttävän ja yhtenäisen valaistuksen valaisimen ympärille.

VL Ring Crown -tuoteperhe on saanut alkunsa arkkitehti Vilhelm Lauritzenin suunnittelemasta valaisimesta Kööpenhaminan vanhaan Radiotaloon 1940-luvulla. VL Ring Crown tuotiin uudelleen markkinoille vuonna 2019 uskollisena alkuperäisille materiaaleilleen ja muotoilulleen. Se on valmistettu käsittelemättömästä, kiillotetusta messingistä ja varustettu kolmella, viidellä tai seitsemällä kiiltävän valkoisella varjostimella, jotka ovat kolmikerroksista suupuhallettua opaalilasia. VL Ring Crown -tuoteperhe tuo omaperäisen ja autenttisen vaikutelman tyylikkääseen sisustukseen ja tarjoaa lämmintä valoa, joka valaisee pehmeästi nykyajan elämänmenoa.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Lisätiedot

Toimitusaika

Varastostamme 1-2 arkipäivää, tilaustuotteena crown 3 noin 1-2 viikkoa, crown 5 noin 10 viikkoa ja crown 7 noin 4 viikkoa.

Valmistaja

Louis Poulsen

Suunnittelija

Vilhelm Lauritzen

Kokovaihtoehdot

3, 5, 7

Materiaali

Varjostimet: Suupuhallettu, 3-kerroksinen, kiillotettu opaalilasi. Ripustuslaite ja Kattokuppi: Satiinikiillotettu messinki, käsittelemätön. Huomaa, että messinkipintaa ei ole käsitelty. Tämä tarkoittaa, että pinta muuttuu ajan mittaan ja patinoituu

Johdon pituus

4 metriä, valkoinen kangas

Saatat myös pitää...