Seletti

Seletti – Luova ja innovatiivinen designyritys

Seletti on luova ja innovatiivinen designyritys, joka tarjoaa persoonallisia ja omaperäisiä sisustustuotteita. Yritys on saavuttanut kansainvälistä menestystä. Seletti jatkaa edelleen uusien ja inspiroivien tuotteiden kehittämistä, jotka tuovat iloa ja kauneutta ihmisten koteihin.

Seletin tausta ja historia

Seletti on italialainen designyritys, joka on tunnettu luovasta ja innovatiivisesta lähestymistavastaan huonekalujen ja sisustustuotteiden suunnitteluun. Yritys perustettiin vuonna 1964 Mantovassa Italiassa, ja siitä lähtien Seletti on noussut yhdeksi designmaailman johtavista brändeistä.

Seletti – yrityksen arvot ja filosofia

Seletti pyrkii aina olemaan edelläkävijä designin maailmassa. Yrityksen arvot perustuvat luovuuteen, innovaatioon ja rohkeuteen. Seletti uskoo, että hyvä design voi muuttaa elämää ja tuoda iloa arkeen. Yrityksen filosofia onkin luoda tuotteita, jotka ovat samanaikaisesti käytännöllisiä, kauniita ja omaperäisiä.

Seletin tuotevalikoima

Seletti tarjoaa laajan valikoiman huonekaluja, valaisimia, astioita ja muita sisustustuotteita. Yrityksen tuotteet ovat usein leikkisiä ja persoonallisia, ja ne herättävät tunteita ja keskustelua. Seletti tekee myös yhteistyötä tunnettujen suunnittelijoiden ja taiteilijoiden kanssa, mikä tuo lisää monimuotoisuutta ja luovuutta yrityksen tuotevalikoimaan.

Seletin kansainvälinen menestys

Seletti on saavuttanut kansainvälistä menestystä. Yritys on saanut useita palkintoja ja tunnustuksia designistaan ja innovatiivisista tuotteistaan. Seletti on myös tehnyt yhteistyötä tunnettujen brändien, kuten Dieselin ja Diesel Livingin kanssa, mikä on lisännyt sen tunnettuutta ja suosiota entisestään.

Näytetään kaikki 10 tulosta

Näytetään kaikki 10 tulosta