Mikä on unelmiesi huonekalu?


Kerro unelmiesi huonekalusta ja voit olla askeleen lähempänä sitä! Näin osallistut Unelmien huonekalu -kilpailuun

Unelmien huonekalu -kilpailu kerää tarinoita unelmien huonekaluista. Teksti voi kertoa oman huonekalun tarinan tai se voi kertoa huonekalusta, josta vasta unelmoi. Ylipäätään toivomme tekstin kertovan siitä, mitkä asiat huonekaluissa, kodeissa ja elämässä ovat unelmoimisen arvoisia. Kenenkään unelmat eivät ole parempia kuin toisen ja jokainen unelma on hieno asia, josta me haluaisimme kuulla.

Teksti on lähetettävä 31.10.2021 mennessä ohjeisella lomakkeella.

Unelmien huonekalu
  Unelmien huonekalu -kilpailun säännöt

  1. Kilpailuaika
  Kilpailuaika on 11.-31.10.2021.

  2. Kilpailun järjestäjä
  Kilpailun järjestää Porin Kalustetalo Oy.

  3. Kilpailun palkinnot
  Kilpailun palkintona on kaksi lahjakorttia Porin Kalustetaloon: Porin Kalustetalon henkilökunnan suosikki saa 500 euron lahjakortin ja yleisöäänestyksen voittaja palkitaan myös 500 euron lahjakortilla.

  4. Kilpailuun osallistuminen
  Kilpailuun osallistuvat 31.10.2021 mennessä lähetetyt, suomenkieliset ja julkaisukelpoiset Unelmien huonekalu -tekstit. Tekstit julkaistaan Porin Kalustetalon kotisivulla ja mahdollisesti muissa yrityksen markkinointikanavissa. Julkaisukelpoisuudesta päättää kilpailun järjestäjä. Tekstien yhteydessä julkaistaan kirjoittajan etunimi. Voittajien nimet julkaistaan kokonaisuudessaan. Kilpailun järjestelyissä mukana olevien tahojen henkilökunta ei voi osallistua kilpailuun tai arvontaan.

  5. Voittajien valinta
  Pääpalkinnosta päättää Porin Kalustetalon henkilökunta ja yleisöäänestyksen voittaja päätetään Porin Kalustetalon kotisivuilla järjestetyn yleisöäänestyksen perusteella. Jos sama teksti voittaa kummankin sarjan, saa voittanut kummatkin palkinnot.

  5. Voitosta ilmoittaminen
  Voittajalle lähetetään tieto voitosta sähköpostilla. Voittajan nimi julkaistaan Porin Kalustetalon markkinointikanavissa. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista nimensä voittajien julkistamisen yhteydessä.

  6. Tietojen luovuttaminen
  Kampanjassa kerättäviä henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

  7. Järjestäjän vastuu
  Kilpailun järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkintojen määrää tai arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

  8. Erityisehdot
  Vain yksi ehdotus hyväksytään yhdeltä henkilöltä. Kaikenlainen manipulointi voi johtaa kilpailusta sulkemiseen.

  9. Rekisteriseloste
  Rekisterin ylläpitäjä: Porin Kalustetalo
  Rekisteri koostuu sivustolla olevien ehdotusten mukana annetuista yhteystiedoista. Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja voidaan käyttää voitosta ilmoittamiseen.