Louis Poulsen Flindt Garden pollari

290,00 520,00 
Katso alennusprosenttisi

Alin hinta 30 päivän aikana: 232,00 

Louis Poulsenin valmistama ja Arne Jacobsenin suunnittelema Flindt Garden pollari. Valaisin tuottaa alaspäin suunnattua häikäisemätöntä valoa laajalle alueelle. Valonlähde on yläosassa, pylvään sivussa olevan epäsymmetrisen kaiverruksen sisällä. Kaltevuus toimii heijastimena, joka pehmentää valoa ja muodostaa miellyttävän orgaanisen muodon alapuolella olevaan maahan.

Flindt Garden -pollari on uusin lisäys Flindt-tuoteperheeseen. Sen on kehittänyt palkittu tanskalainen muotoilija ja arkkitehti Christian Flindt yhteistyössä Louis Poulsenin kanssa. Flindt Garden Pollari on osa Louis Poulsenin joustavaa puutarhakokoelmaa, joka tarjoaa välitöntä ulkovalaistusta ulkotiloissa, kuten asuintalojen pihoilla, puistoissa ja puutarhoissa tinkimättä valon tai muotoilun laadusta. Veistoksellisen muotoilun idea sai kuitenkin alkunsa vuonna 2011, kun haluttiin hienostuneempi pollarityyppi valaisemaan tanskalaisen Kunsthal Brænderigården -taidehallin viereistä puistoa Jyllannissa. Nykyisin paikka tunnetaan Viborg Kunsthalin nimellä. Valaisin sai niin hyvän vastaanoton, että Louis Poulsen päätti kehittää sitä edelleen yhdessä Christian Flindtin kanssa. Pollarin materiaalilaatu, valonjako ja tehokkuus optimoitiin, ja se esiteltiin Flindt Pollarina Light + Building -messuilla Frankfurtissa vuonna 2014. Kestävän pollarin yksinkertainen estetiikka sekä sen käytännöllinen ja miellyttävä valaistus ovat sittemmin tehneet Flindt Pollarista vakuuttavan valinnan.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Lisätiedot

Toimitusaika

Varastosta 1-2 päivää, tilaustuotteena 1-2 viikkoa.

Valmistaja

Louis Poulsen

Suunnittelija

Christian Flindt

Mitat

Halkaisija: 5 cm, Korkeus: 34,5/69,5 cm

Valonlähde

LED 3000k 6,5W, LED 4000k 6,5W, LED 2700k 6,5W

Koko

Lyhyt, Pitkä

Väri

Corte, Alumiini

Asennustyyppi

Laippa ja liitäntälaite, Ankkuri ja liitäntälaite, Maapiikki ja liitäntälaite, Ankkuri, ilman liitäntälaitetta, Laippa, ilman liitäntälaitetta

Saatat myös pitää...